top of page

Chiropractor

THIBAULT DEKNUDT

- Doctor of Chiropractic (2009), Anglo-European College of Chiropractic,                        Bournemouth, UK

 

Reeds sinds ik jong was, was ik gefascineerd door het menselijk  lichaam.

Als tiener sportte ik zelf vaak, en werd bij blessures ook heel vaak geholpen door mijn vader. 

Ik werd zelf ook jaren geplaagd door migraine-aanvallen. Waar de traditionele geneeskunde mij hier niet verder bij kon, kon een chiropractische behandeling steeds soelaas brengen.

dit alles heeft mij geinspireerd om zelf dit vak en deze kunst aan te leren om zo anderen te kunnen helpen met hoofdpijn en andere klachten.
 

Chiropractor

MATHIEU DEKNUDT

- Doctor of Chiropractic (2011), Anglo-European College of Chiropractic,

   Bournemouth, UK

Meer en meer merk ik de voordelen die chiropraxie kan bieden op het menselijke lichaam.  Het is niet enkel een effectieve methode om pijn te verlichten, maar ook om de optimale presaties uit een lichaam te halen.

Zelf ben ik bijna dagelijks met sport bezig en regelmatige behandeling helpt mij om mijn blessures onder controle te houden.

De laatste jaren ben ik mij daarom ook meer gaan verdiepen in de behandeling

van sportblessures en revalidatie. 

Het doet mij enorm veel plezier om mensen te helpen hun sportieve doelen te bereiken!

IMG-20230615-WA0004(1).jpg

Chiropractor

STIJN DESCHUYTERE

- Doctor of Chiropractic (2023), IFEC, Parijs

- Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (2019)

Al van jongs af aan was ik enorm geïnteresseerd in sport, ik deed namelijk aan competitie-zwemmen tot mijn 20 jaar.  Ik vond het interessant om de coaches bezig te zien met hun team en hoe ze reageerden op verschillende situaties, namelijk de blessures.  Ik wist dat de grote clubs gevolgd werden door een team van kinesitherapeuten en heb dus hier zelf ook voor gekozen om dit te studeren.  Na het behalen van dit diploma, ben ik nog chiropraxie gaan bijstuderen in Parijs met als doel om de mensen nog gemakkelijker en doelgerichter te kunnen behandelen.

Foto%20celine%20-6_edited.jpg

Kinesiste

CELINE MENSAERT

- Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (2020)

In 2020 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit te Leuven.

In mijn masterjaren koos ik ervoor om mij te verdiepen in de manuele therapie.

Als sportieve tiener was ik reeds geïnteresseerd in de beweging van het menselijke lichaam en zijn regeneratie en adaptatievermogen. De passie en enthousiasme voor het beroep kreeg ik mee van mijn voormalige kinesitherapeut. Als kinesitherapeut streef ik ernaar om de fysieke klachten te evalueren en behandelen binnen een breder psychosociaal kader.

bottom of page